Луцьких школярів забезпечили світловідбивними браслетами

0
-6
Луцьких школярів забезпечили світловідбивними браслетами
Кілька тисяч флікерів – світловідбивних браслетів придбала Луцька міська рада для учнів, які навчаються у другу зміну, адже вони повертаються додому в темну пору. Ці важливі предмети вже сьогодні-завтра отримає кожна школа міста, повідомили в пресслужбі патрульної поліції Волині.

Флешмоб за участю школярів організували 17 грудня працівники Палацу учнівської молоді. Кілька сотень дітей не лише повеселились під час руханки, а й почули про важливість дотримання правил дорожнього руху.

Очільниця міського управління освіти Зіновія Лещенко наголосила, що нині, коли рано темніє, важливо вміти уберегти себе на дорозі.

«Такі браслети необхідно носити на верхньому одязі і обов’язково користуватися щоразу, коли виходите на вулицю, а не гратися. На їх придбання виділено 60 тисяч гривень з міського бюджету», – зазначила вона та звернулась до дітей, аби вони нагадували дорослим, що потрібно носити ці браслети кожного разу, коли виходять з дому.

Керівниця управління освіти подякувала патрульній поліції в області, працівники якої постійно відвідують школярів та проводять з ними цікаві заняття.

Керівник управління Андрій Крутень нагадав, що патрульна поліція вже третій рік привертає увагу до теми безпеки дітей на дорогах та робить усе, щоб дорога до школи була безпечною.

До слова, уперше в Україні міська рада за кошти бюджету придбала світловідбивні елементи школярам.

"Так ми перейшли від інформаційного до практичного етапу в напрямку забезпечення безпеки дорожнього руху", – зазначив головний поліцейський.

«Я щодня їжджу вулицями міста, і, повірте, дуже важко рухатись, коли пішоходи не виділяють себе в темну пору доби. Цей браслет ніби й дрібничка, але він рятує життя. Тому ставтесь серйозно до його носіння, наголосіть батькам, аби вони мали такі речі та завжди пам’ятайте про правила дорожнього руху», – зазначив Андрій Крутень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні