На Волині збирають інформацію про злочинне угруповання з Нововолинська

0
18
На Волині збирають інформацію про злочинне угруповання з Нововолинська
Луцькі правоохоронці збирають інформацію про банду злочинців з Нововолинська.

Про це інтернет-виданню "Буг" розповіли в правлінні стратегічних розслідувань у Волинській області.

Управління стратегічних розслідувань Волинської області звертається до громадян з проханням повідомляти про відомі факти злочинної діяльності угрупування Чечена з Нововолинська. Конфіденційність гарантують.

Нагадаємо, у Нововолинську затримали членів банди, які за гроші намагалися «кришувати» місцевих бізнесменів, а в разі відмови тиснули на них та їх членів сімей психологічно та нищили майно.

Фігурантам угрупування Чечену, Бриті, Карпу та Шаміку був обраний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів.

Проводиться досудове розслідування. Постраждалі від вимагань, підпалів, крадіжок та інших кримінальних правопорушень, що вчинялися бандитами, або свідки подій чи громадяни, які можуть надати будь-яку інформацію, можуть звернутися до управління стратегічних розслідувань у Волинській області.

У разі звернення гарантують повну конфіденційність. Повідомити інформацію можна за номером телефону 067 307 88 78. Адреса: місто Луцьк, вулиця Загородня, 5-а.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
18

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні