У волинському місті чоловік погрожує сусідам розправою. ВІДЕО

0
-2
У волинському місті чоловік погрожує сусідам розправою. ВІДЕО
У Ківерцях на вулиці Шевченка чоловік погрожує сусідам. Погрожує людям, лається, ходить голяка по двору та зносить туди усілякий мотлох. Так мешканці Ківерець говорять про свого 86-річного сусіда. Люди розповіли, що не можуть дати ради Василю. Зверталися в поліцію та до місцевої влади, втім, кажуть, вплинути на нього ніхто не зміг.

Про це йдеться в сюжеті Суспільного Волині.

Мешканка будинку на Шевченка, 10, Наталія Шищець розповіла, їхній сусід Василь залякав усіх місцевих мешканців. Бували такі випадки, що просто йдеш сходами в будинку, а він може просто спихнути навмисно. Люди розповідають, що просто бояться випускати своїх дітей з дому, бо сусідський дід їм погрожує. Бувало, що ходив за дітьми з сокирою, бо мовляв, заважають йому.

Крім того, ходить подвір’ям перед дітьми голий. На зауваження казав, що зарубає, і зробить братську могилу.

Люди бояться, що чоловік може дійсно покалічити. Поліція, кажуть, не може нічого зробити.

Жінка дебошира каже, що неодноразово б’є її і сина, який має інвалідність. Змушені замикатися в хаті, бо постійно перебувають в страху. На будь-які зауваження – погрози розправою та фізичні знущання. Люди, кажуть, не сила терпіти.

Дідові 86 років. На журналістів та поліцію відреагував також агресивно.

Детальніше – в сюжеті:

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні