Після реконструкції Старого ринку можуть створити нові торгівельні ряди

1
4
Після реконструкції Старого ринку можуть створити нові торгівельні ряди
У Луцьку 18 грудня відбулась публічна дискусія на тему «Центральний ринок у Луцьку: що далі». Зустріч організувала громадська організація «Центр журналістських розслідувань «Сила правди».

Участь в обговоренні взяли заступник міського голови Костянтин Петрочук, підприємці Центрального ринку, громадські активісти, – інформує пресслужба Луцької міської ради.

«Позиція міської ради на сьогодні незмінна. Договір оренди не був продовжений, а Центральний ринок, в такому вигляді, яким він є зараз, існувати там більше не може. На засіданні виконавчого комітету оголосили конкурс на кращу концепцію облаштування території перед Луцьким Замком. Процес розпочато, і Луцька міська рада має намір облагородити територію перед замком. Для цього оголосили всеукраїнський конкурс, на якому фахівці, історики та будівельники зможуть запропонувати своє бачення», – розповів Костянтин Петрочук.

За його словами, в рамках реалізації запланованого, підприємцям було запропоновано переїзд на територію ринку «Новий». На разі – це єдине місце, облаштоване для провадження господарської діяльності – торгівлі. При цьому торгівля продуктовою групою товарів у павільйоні Центрального ринку залишиться.

«Після того, як буде завершено благоустрій території, не виключено створення торгівельних рядів із подальшою закритою торгівлею», - резюмував заступник міського голови.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Здається хочуть побудувати ще один "Ювант",чи "Караван"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні