Привіт з минулого наркомана, або Лучанину погрожують розправою за невідомий «товар». ФОТО

2
-13
Привіт з минулого наркомана, або Лучанину погрожують розправою за невідомий «товар». ФОТО
Колишній наркоман, а нині голова організації, яка допомагає наркозалежним, стверджує, що йому погрожують невідомі люди. Чоловіка попросили доставити коробку з невідомим вмістом, після чого звинуватили в крадіжці.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав Голова правління ГО "Допомога Залежним" Ігор Гох.

"Моє минуле, як і минуле будь-якого колишнього наркомана, нічого-нічого та й нагадає про себе епізодами. І навіть, коли не винен", – почав розповідь Ігор.

Чоловік каже, що їхав з Луцька в Київ на центри реабілітації проводити мотиваційні групи, набирав попутників через "БлаБлаКар". Йому зателефонували і попросили взяти посилку, на що Ігор погодився.

На виїзді з Луцька, в селі Гаразджа, його чекав чорний BMW X6. Молодий чоловік на ім'я Вадим передав коробку, сфотографував машину, після чого Ігор вирушив у столицю.

"Під'їзджаючи до Києва, зателефонував Вадиму, сказав що хвилин за 40 буду на місці, попросив чекати адресата. Через деякий час, мені подзвонив хлопець на ім'я Артем, який повинен був зустріти мене, повідомив, що затримується і чи не можу я йому доставити посилку за окрему плату. Я відмовив, оскільки це не входило в мої плани і запропонував залишити коробку своєму хорошому знайомому, що працює в Києві. Той погодився", – йдеться в дописі.

Після того, як товариш Ігоря віддав Артему запечатану скотчем коробку, той поїхав і через 5 хвилин повернувся з претензіями.

"Я одразу отримав дзвінок з погрозами і розповідями про те, що вони знають хто я, ким був, де живу (назвали точну адресу в Луцьку), що мене чекає і скільки я винен за "товар". Мені погрожують СБУшниками, поліцією, серйозними зв'язками і відомими прізвищами... І, чесно кажучи, я відвик від такого. Що робити?" – пише Ігор Гох.

Він не розуміє, чи ця ситуація – це новий вид "розводу", збіг обставин з минулим, підстава чи просто жарти містечкових "мажорів".

Головне фото – ілюстративне.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вадім на х6 який жив на софії ковалевської а тепер живе в зміїнці? Той шо з крима переїхав і два рлки назад їздив на таурезі? То в нього і дома є наркотики. Гашиш і ше всякі. То його жінка дана вроді курує ці питання
Відповісти
Колишніх наркоманів, як і ментів - не буває
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні