Показали, яким буде Театральний майдан у Луцьку після реконструкції

0
2
Показали, яким буде Театральний майдан у Луцьку після реконструкції
Показали, який вигляд матиме Театральний майдан після реконструкції у Луцьку.

Фото проєкту оприлюднили на сайті Луцької міської ради.

Нагадаємо, протягом останніх чотирьох місяців з вересня по грудень 2019 року управлінням містобудування та архітектури Луцької міської ради проводився Всеукраїнський закритий архітектурний бліц-конкурс на кращу концепцію облаштування Театрального майдану в м. Луцьку.
На конкурс було подано 7 конкурсних проєктів.

Протягом місяця, конкурсні проекти було виставлено на громадське обговорення у вигляді вуличної галереї вздовж вулиці Лесі Українки.

21 листопада проведено засідання журі з підбиття підсумків архітектурного бліц-конкурсу, за результатами якого було визначено переможців. Ним став авторський колектив Кирилюк Д.І., Нестерук Н.О., Кожина Ю.В., Вітинська О.Г., Костюк О.П. (Луцьк).


Переміг проєкт авторського колективу Кирилюк Д.І., Нестерук Н.О., Кожина Ю.В., Вітинська О.Г., Костюк О.П.

Він й буде реалізований.

ЧИТАТИ ТАКОЖ : У Луцьку нагородили переможців Всеукраїнського архітектурного бліц-конкурсу на кращу концепцію облаштування Театрального майдану.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні