Пояснили, чому ліквідували зупинки біля Старого ринку

2
6
Пояснили, чому ліквідували зупинки біля Старого ринку
У Луцькій міській раді пояснили, чому необхідно було ліквідувати зупинки громадського транспорту біля Центрального ринку.

Нагадаємо, у Луцьку раніше зареєстрували петицію з проханням не ліквідовувати зупинки біля Старого ринку. Авторка петиції просила скасувати ліквідацію зупинок номер 98 та 99, розташованих поблизу Центрального (старого) ринку на вулиці Глушець (зупинка громадського транспорту при вході до парку ім.Лесі Українки та зупинка між Центральним ринком та військовим госпіталем".

Також нагадамо, 4 грудня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради, розглянули проєкт рішення про внесення зміни в додаток 1 до рішення виконавчого комітету міської ради від 15.05.2019 № 295-1 «Про затвердження переліку зупинок міського електро- та автомобільного транспорту регулярних пасажирських перевезень».

У документі йдеться про те, що в грудні 2019 року управління архітектури і містобудування Луцькради буде організовувати загальноукраїнський конкурс на найкращу концепцію з реконструкції території Старого ринку.


У міській раді розглянули звернення, і 24 грудня дали відповідь на петицію, пояснивши необхідність знесення зупинок біля базару.

Зокрема інформують, що оголошено Всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на найкращу концепцію облаштування території, прилеглої до Луцького замку.

"У зв’язку з реконструкцією території, що супроводжуватиметься рухом великогабаритної техніки, задля безпеки пасажирів, з метою уникнення травматизму при здійсненні демонтажу і вивезенню конструкцій, а також під час здійснення робіт по облаштуванню території зупинки громадського транспорту “Центральний ринок” по обидві сторони вулиці Глушець ліквідовано", – пояснили у мерії.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
маразм
Відповісти
Зупинка вулиці Кривий Вал необлаштована. Загинуть люди і пустого вітаю чекає слава Муссоліні.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні