У селищі на Волині відкриють ЦНАП

0
0
У селищі на Волині відкриють ЦНАП
24 грудня на сесії Нововолинської міської ради повідомили про створення в селищі Благодатне центру надання адміністративних послуг. Заступник мера заявив, що перешкоджає швидшому процесу створення установи селищний голова Благодатного Олександр Топорівський. Хоч той каже, що з боку селищної ради ніякого гальмування немає.

Про це пише "Буг".

Програма для створення ЦНАПу передбачає співфінансування міської та селищної ради 50 на 50 відсотків. Повна вартість прєкту становить 438 тисяч гривень.

Депутати Нововолинської міської ради проголосували за рішення гарантувати до 25 лютого виділити 50 відсотків необхідної суми для відкриття ЦНАПу при наявності вільного залишку коштів у міському бюджеті та готової проектно-кошторисної документації.

На сесії заступник міського голови Андрій Сторонський повідомив, що відбувається затягування створення проекту з боку селищного голови. Мовляв Топорівський не підготував вчасно проектно-кошторисну документацію. На сесії, яка відбулась в Благодатному 16 грудня, також не передбачили співфінансування на створення ЦНАПу.

Втім селищний голова зазначив, що проектно-кошторисна документація вже готова.

“Ніякого затягування з нашої сторони немає. Селищна рада виконала всі умови програми “U-LEAD з Європою”, а тому продовжуватиме участь у проєкті. Документація в електронному вигляді готова вже давно, 24 грудня друковану нам відправили поштою. А електронну копію зведеного кошторису міський голова отримав напередодні сесії. На створення ЦНАПу депутати селищної ради передбачили кошти в бюджеті Благодатного на 2020 рік, на відміну від міста”, – зазначив Сторонський.

Розташувати центр надання адміністративних послуг планують в приміщені Благодатної селищної ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні