--> У США скасували виступ музиканта через підтримку Путіна | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У США скасували виступ музиканта через підтримку Путіна

1
8
У США скасували виступ музиканта через підтримку Путіна
У Бостоні, США, скасували виступ Ігоря Бутмана через підтримку політики президента РФ Володимира Путіна.

Про це повідомляє УНН з посиланням на "Радіо Свобода".

"Бостонський джаз-клуб RegattaBar скасував запланований на 12 лютого виступ російського квінтету Ігоря Бутмана через підтримку музикантом політики президента Путіна і агресії проти України. Концерт зник з календаря цього джазового майданчика після того, як місцева газета Cambridge Day опублікувала лист групи Arts Against Aggression", - повідомили в ЗМІ.

Також повідомляється, що в листі містилася інформація про політичну діяльність Ігоря Бутмана, зокрема, про те, що він значиться в Вищій Раді партії "Єдина Росія", брав участь у кампанії з переобрання президента Володимира Путіна, підтримував агресію проти України і порушував рекомендації Держдепартаменту США не брати участі в Koktebel Jazz Party в Криму.

"Бутман - громадянин Росії і США. Поїздки американських громадян на територію анексованого Росією Криму є порушенням режиму санкцій, накладених на Москву за агресію щодо України і анексію українського півострова. У своєму листі група Arts Against Aggression заявила, що джаз, який близько століття є символом миру і свободи, не повинен використовуватися для відбілювання репресивного режиму, виправдання анексій і воєн", - додали в ЗМІ.

Також повідомляється, що в кінці січня - першій половині лютого у Ігоря Бутмана заплановані концерти в клубах декількох американських міст, в тому числі Нью-Йорка, Балтімора і Майамі. Активісти Arts Against Aggression ведуть переговори з власниками закладів, щоб не допустити виступів музиканта. Раніше Arts Against Aggression вдалося домогтися скасування показу російського фільму про Другу світову війну "Т-34" в одному з кінотеатрів Бостона.
Теги: музикант
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Америка яка не воює з московією більше тисне на кремль аніж Україна!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні