Через «Ягодин» намагались незаконно ввезти автомобіль

0
-1
Через «Ягодин» намагались незаконно ввезти автомобіль
На митному посту «Ягодин» Волинської митниці Держмитслужби попередили незаконне ввезення автомобіля марки «RENAULT» на суму понад 100 тисяч гривень.

Про це повідомили в пресслужбі Волинської митниці.

4 грудня громадянин України подав митну декларацію, відповідно до якої в митному режимі «імпорт» переміщується вантажний автомобіль марки «RENAULT», 2014 року випуску.

З метою перевірки законності ввезення на митну територію України даного транспортного засобу, ініційовано та направлено запити до країни експортера. Відповідно до отриманих відповідей встановлено невідповідність первинної дати реєстрації та ціни вказаної в рахунку - фактурі на автомобіль.

Таким чином, громадянин при ввезенні 04.12.2019 року на митну територію України вантажного автомобіля марки «RENAULT», вчинив дії з приховуванням від митного контролю, тобто з поданням органу доходів і зборів як підстави для переміщення товарів документів одержаних незаконним шляхом та таких, що містять неправдиві відомості, щодо відправника та одержувача товару, а також неправдиві відомості, необхідні для визначення митної вартості самого товару.


Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, обумовлені ч.1 ст.483 Митного кодексу України і передбачають накладання штрафу в розмірі 100% суми несплачених платежів.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні