Дешевше, аніж на ринку: в місті на Волині – передноворічний ярмарок

0
5
Дешевше, аніж на ринку: в місті на Волині – передноворічний ярмарок
У Володимирі, 28 грудня, у парку “Слов’янський” відбувся передноворічний ярмарок. Продукти можна було купити дешевше, аніж на ринку.

Про це інформують на офіційному сайті Володимира.

На торгах мешканці міста мали можливість придбати за вигідними цінами усе необхідне до святкового столу – м’ясо, овочі, фрукти, рибні, молочні, хлібобулочні вироби, цукор, солодощі, іншу продукцію переробних підприємств.

Біля прилавків було людно. Володимир-волинці робили покупки, радилися з продавцями щодо вибору продуктів, вітали один одного з прийдешніми святами.

А вибирати вони мали з чого: крім продуктів, відвідувачам ярмарку також презентували ялинкові іграшки, новорічні віночки та інші сувеніри, які можуть прикрасити ялинки та домівки кожного.

Багато охочих придбати в оселю лісову красуню зібрались біля автомобіля Володимир-Волинського лісомисливського господарства, яке пропонувало ялинки за помірними цінами в залежності від висоти деревця.

Ціни на ярмарку були значно нижчими, ніж на ринку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні