Промисловість Волині стрімко «обвалюється»

0
-3
Промисловість Волині стрімко «обвалюється»
Волинська область – серед областей України, в яких спостерігають один із найбільших темпів падіння промисловості.

З січня по листопад 2019 року падіння промислового виробництва на Волині сягнуло -5,2%, пише Волинь.UA

Протягом останнього півріччя в Україні продовжують падати обсяги промислового виробництва. Аналогічне падіння спостерігалося в 2015 році.

«Промисловість в Україні продовжує стрімкий обвал, в листопаді обвалилася на 7,5% порівняно з листопадом минулого року, аналогічне падіння відбувалось лише в 2015 році. За жовтень-листопад промисловість вже обвалилася вже на 6,24% порівняно з минулим роком. Зниження промисловості відбувається вже шостий місяць поспіль. За період січень-листопад 2019 вже відбувається зниження індексу промисловості на 1,2% до відповідного періоду минулого року», – зауважив керівник приватного інвестиційного фонду на фондовому ринку США Володимир Компанієць.

Згідно зі статистичними даними, які наводить Компанієць, найбільші темпи падіння промисловості з січня по листопад поточного року спостерігалися в Хмельницькій (-15,0%), Закарпатській (-12,9%), Чернігівській (-11,1%), а також Житомирській та Волинській (-7,6% і -5,2% відповідно) областях.

При цьому лише в деяких регіонах рівень промисловості зріс. У Вінницькій області приріст склав 15,9%, в Одеській — 6,8%, Рівненській — 6,0%, Кіровоградській — 4,7%, а Херсонській — 3,6%.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні