Що кажуть лучани про перенесення зупинок біля Центрального ринку

6
2
Що кажуть лучани про перенесення зупинок біля Центрального ринку
Лучани прокоментували ліквідацію зупинок біля Центрального ринку.

Обговорення розпочалося в соціальній мережі "Фейсбук".

Нагадаємо, 4 грудня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради, розглянули проєкт рішення про внесення зміни в додаток 1 до рішення виконавчого комітету міської ради від 15.05.2019 № 295-1 «Про затвердження переліку зупинок міського електро- та автомобільного транспорту регулярних пасажирських перевезень».

У документі йдеться про те, що в грудні 2019 року управління архітектури і містобудування Луцькради буде організовувати загальноукраїнський конкурс на найкращу концепцію з реконструкції території Старого ринку.

«У зв’язку з реконструкцією території, що супроводжуватиметься рухом великогабаритної техніки, задля безпеки пасажирів, з метою уникнення травматизму при здійсненні демонтажу і вивезенню конструкцій пропонується ліквідувати зупинки громадського транспорту «Центральний ринок» по обидві сторони вулиці Глушець», – зазначено у пояснювальній записці.

У дописі Наталії Хомич: "Лучани! На вашу думку, стало зручніше перенесення зупинки для маршруток від Центрального ринку" зібралося 759 коментарів. Лише лучан в коментарях написали, що це правильне рішення, яке ніяк не вплинуло на їх життя.

Коментарі публікуємо без змін:

Олена Остапюк: "Треба було б ще біля міської ради парковку заборонити".

Любов Гончарова
: "Дійсно жити стало краще? Більш ідіотського рішення не було".

Ніна Мелимука: "Зовсім незручно тепер. Якби влада думала про людей, такого б не зробили".

Катерина Головата: "Дуже "зручно" тепер з торбами і по калюжах йти на зупинку до медколеджу. Наша влада дуже добре потурбувалася про людей. Витримки вам, лучани і гості міста".

Наташа Галустьян: "Вважаю, перед тим, як просто перенести, необхідно було облаштувати нову зупинку з лавочками (старшим людям перепочити), і з дахом, щоб не мокнути".



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все дуже правильно Луцька міська влада робить. Молодці, що нарешті розпочали. Через 2-3 роки ми не впізнаємо благоустрій цієї території, та будемо говорити: Боже, який наведено лад та порядок, а був такий смердючий ринок та неупорядкована територія. Давайте закінчувати балачки, вже пів року тринділи щодо є-квитків, але все врешті решт стало на місце ще два місяці і всі громадяни та гості міста звикнуть та будуть у громадському транспорті їздити тільки по є-квитках. Так само буде і з ринком, поговорим поскаржимося один одному і все на цьому закінчиться. Ви подивіться як гарно облаштували район ЛПЗ. Так само гарно буде біля замку Любарта.
Відповісти
На мою думку влада робить непідготовлені кроки як з о рнанізацією перевезень так і зі старим ринком. Державні мужі мали підготувати кілька варіантів розвитку подій й вибрати оптимальний для усіх варіант. Щодо Старого ринку, на мою ду мку, потрібно було провести референдум на місцевих виборах, а вже опісля прийматись за справу: невистачає - підготовки, спочатку все детально спланувати, потім - втілювати. Це свідчить про якість спеціалістів, або ж про упередженість у прийнятті тих чи інших рішень. Е-квиток - це добре, проте відсутність контролю у роботі/дотримання графіку маршрутів при здійсненні перевезень пасажирів. Потрібно покращувати якість обслуговування населення. Якщо перевізники бунтують - забрати у державні руки перевезення населення й таким чином зробити порядок. Скільки маршрутів зараз невистачає, проте в автопарку ДЕПО вже вкотрий рік гниють маршрутки(маршрути 15а).
Відповісти
На фіЛіппінах інтернет провели?
Не підскажите в якій палаті у вас міська рада?
Відповісти
Люди, треба ж з чогось починати. Так,не зовсім зручно, та всім не вгодиш. Зупинки є, просто в іншому місті. Облаштують все і повернуть назад. Ну потерпімо трохи!
Відповісти
Да но базар поки що працює до лютого а зупинку треба було вже убирати а для них то не є проблема вони начальнички на тролейбусах і маршрутках не їздять. Це просто не повага до людей.
Відповісти
Без зупинки ринок пропаде, чого і добиваються
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні