У 2020 році лучани платитимуть за тепло менше

4
-1
У 2020 році лучани платитимуть за тепло менше
З 2020 року тарифи на тепло знизяться для жителів Києва та ще 19 міст, серед яких є і Луцьк.

Про це повідомив у своєму Telegram-каналі прем’єр-міністр України Олексій Гончарук, пише ІА «Волинські новини».

За словами глави українського уряду, сума в платіжках повинна зменшитися до 30%.

Як повідомив Гончарук, ідею підтримали Луцьк, Дніпро, Маріуполь, Житомир, Кривий Ріг, Біла Церква, Буча, Обухів, Кропивницький, Сєвєродонецьк, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Харків, Херсон, Черкаси, Чернівці, Чернігів та Київ.

«Це означає, що місцева влада вже ухвалила рішення про корегування тарифів на тепло. Тобто жителі цих міст отримають зменшену комунальну платіжку за тепло!» – зазначив він.

Також Олексій Гончарук поскаржився на те, що не скрізь місцева влада переглянула тарифи і закликав її оперативно здійснити все необхідне, щоб вартість послуг опалення знизилася вже з першого місяця 2020 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Луцьктепло збиткове підприємство, про яке зниження ціними може бути мова? Навпаки потрібно збільшити тарифи ,щоб мати кошти на модернізацію.
Відповісти
Отого безкінечного банкрута "луцьктепло" закрити ,а будинки перевести на автономне, індивідуальне опалення.І забути про проблеми опалювального періоду,кожен сам буде вирішувати коли і скільки обігріватися!
Відповісти
Кошти на модернізацію виділяє європейський банк реконструкції та розвитку, чи ви не помітили заміну теплотрас по місту ? Краще б влада розібралась з шахраями які повісили борг на Луцьктепло і постійно судяться та заморожують рахунки.
Відповісти
Закрийте Оте збиткове луцьктепло переведіть будинки на автономне опалення і назавжди забудьте оті щорічні проблеми!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні