Де купити квитки на концерт Насті Каменських у Львові*

0
1
Де купити квитки на концерт Насті Каменських у Львові*
Навесні 2020 гостей і мешканців Львова чекає неймовірний концерт чарівної Насті Каменських, яка наразі виступає зі своїм сольним проектом NK.

Незабутнє шоу пройде в стінах популярного львівського клубу «Малевич» 13 березня.

Молода і талановита співачка вже давно зачаровує молодь своїми проникливими піснями.

Незважаючи на свій молодий вік, Настя Каменських вже зробила значний внесок в розвиток музичної індустрії України. Багато років шанувальники спостерігали за творчістю Каменських з Потапом. Всі пісні відомого і вдалого дуету завжди ставали хітами і розривали теле- і радіо чарти. А тепер, вже майже 3 роки Настя тішить своїх шанувальників сольними виступами під псевдонімом NK.

Перший сольный проект #этомояночь вдало відображає нестримний, впевнений і енергійний характер співачки. Настя налаштована йти паралельно з сучасними тенденціями, зривати танцполи запальною енергетикою і вірити тільки в світле майбутнє. Прийшовши на крутий концерт NK, відразу відчувається неймовірна святкова атмосфера в передчутті чогось вибухового.

Запевняємо - вона зірве танцпол і зарядить своїх глядачів гарним настроєм. Натхненні від виступу Ви відчуєте, що від життя потрібно брати все. Назва власної програми #етомояночь теж не випадкова. Адже за словами співачки, ніч - це найкращий і найочікуваніший час. Саме ніч наповнена загадковими таємницями і стає початком нового. Так Настя і почала нову главу своєї творчості.

Сольний проект NK ще більше дивує і надихає шанувальників співачки. Її запальні хіти вже дають великі результати і залучають ще більше прихильників її творчості не тільки в Україні, а й далеко за її межами.

Зокрема, Настя протрималася 5 тижнів в головному міжнародному музичному чарті Billboard і з хітом «Peligroso» очолила чарт Music Choice. За версією української музичної премії M1 Music Awards Настя Каменських стала «Співачкою року».

Крім того, вона була ексклюзивним гостем з України і пройшлася по червоній доріжці музичної премії Latin Grammys в Лас-Вегасі.

Не пропустіть найзначніший концерт весни 2020 року у Львові в клубі «Малевич». Це буде неймовірний заряд позитивного настрою, який збудить шанувальників після зимової сплячки і налаштує на необхідну хвилю, адже весна тільки починається. Подбайте заздалегідь про квитки на енергійний концерт, де Настя Каменських буде дарувати гарний настрій всім гостям.

Купити квитки на концерт NK у Львові можна на сайті lviv.kontramarka.ua і в касах міста. Приходьте - це буде щось незабутнє!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні