У Луцьку знову колотнеча біля незаконних «розкопок»

0
6
У Луцьку знову колотнеча біля незаконних «розкопок»
Попри заборону проведення земляних робіт без археологічного нагляду, сьогодні, 4 січня, на вулиці Данила Галицького у Луцьку продовжували копати траншею для каналізації.

Про це у фейсбуці повідомив начальник відділу охорони культурної спадщини департаменту культури Луцької міської ради Олександр Котис.

«Сьогодні на Данила Галицького, 22 знову було гаряче. Цього разу зі штовханиною, матюками і чіткою вказівкою кому куди іти. Копачі, роботи яких були зупинені позавчора, знову продовжили копати. Коли я прибув на місце, вже було викопано до 20 метрів траншеї. Роботи знову зупинилися. В результаті яму, яку хлопці копали 2-3 години, їм же довелося і засипати, так і не завершивши задуманого... Аналогічно, як позавчора, 2 січня. Викликали поліцію. Я дав пояснення і написав заяву про те, що вбачаю порушення. Результат: траншея засипана, знайшов трохи кераміки, копачі звернуться 8 січня в заповідник щодо продовження робіт з наглядом. Про моральну сторону питання – в наступному пості», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, 2 січня вже припиняли незаконні роботи на вулиці Данила Галицького.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні