У районі на Волині рятувальники перевіряють низку шкіл

0
8
У районі на Волині рятувальники перевіряють низку шкіл
Рятувальники перевіряють школи Ковельського району на пожежну безпеку.

Про це повідомили на сайті УДСНС України у Волинській області.

Рятувальники продовжили профілактичну роботу щодо перевірок стану пожежної безпеки шкіл Ратнівського та Ковельського районів. Зокрема, фахівці ДСНС спілкувалися із керівництвом та працівниками закладів освіти у селах: Конище, Комарове Ратнівського та Уховецьк і Мощена Ковельського районів.

Під час інформативних інструктажів із пожежної безпеки рятувальники нагадали співробітникам закладів алгоритм дій під час виникнення пожеж та як користуватися первинними засобами пожежогасіння.

Особливу увагу звернули на відповідність з діючими нормами та правилами шляхів евакуації, обладнання приміщень системами протипожежного захисту (пожежної сигналізації), наявність джерел зовнішнього протипожежного захисту, справність електрообладнання, забезпеченість приміщень вогнегасниками тощо.

Подібні зустрічі сприяють покращенню пожежної безпеки в освітніх закладах і триватимуть й надалі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні