У місті на Волині «майстри на всі руки» самовільно втрутились в систему опалення

0
-1
У місті на Волині «майстри на всі руки» самовільно втрутились в систему опалення
У місті Володимир-Волинський жителі будинку на вулиці Ковельській самовільно втрутились в систему опалення, чим спричинили значні проблеми з теплопостачанням у будинку.

Про це повідомили на сторінці Комунального підприємства "Володимир-Волинськтеплоенерго".

Спеціальна комісія обстежила будинок № 142 на вулиці Ковельській, де в одній із квартир було зафіксовано встановлення радіатора тепла на балконі та облаштування підігріву підлоги, притім, що будь-яке втручання в систему опалення погіршує роботу системи загалом.

Мешканцям нагадують, що надавач послуги – КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» – згідно меж розмежування, подає теплоносій належної температури до зовнішньої стіни житлового будинку.

Відтак, КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» не несе відповідальності за те, що мешканці будинків самовільно втручаються у внутрішньо-будинкову систему опалення та гарячого водопостачання.

З метою якісного надання послуги теплопостачання просять ОСББ, ЖБК та Управляючу житлову компанію звернути увагу, на те, що робиться у будинках та приймати відповідні міри, також вчасно готувати внутрішньо-будинкові мережі згідно правил підготовки житлового господарства до опалювального періоду.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні