--> Волинянина, якого підозрюють у вбивстві дівчат в Києві, заарештували без права на заставу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянина, якого підозрюють у вбивстві дівчат в Києві, заарештували без права на заставу

1
-12
Волинянина, якого підозрюють у вбивстві дівчат в Києві, заарештували без права на заставу
Шевченківський районний суд Києва задовольнив клопотання прокурорів та ухвалив рішення заарештувати волинянина – уродженця села Любитів Ковельського району, якого підозрюють у жорстокому вбивстві двох дівчат в Подільському районі столиці, без права внесення застави.

Про це повідомила прессекретар прокуратури Києва Надія Максимець у фейсбуці.

«Суд задовольнив клопотання прокурорів та заарештував підозрюваного у подвійному вбивстві на два місяці без визначення розміру застави», – йдеться у повідомленні.

Строк запобіжного заходу суд визначив до 5 березня 2020 року.

Нагадаємо, трагедія трапилася на вулиці Кирилівській, 127, на орендованій квартирі, яку здавали подобово. Тіла загиблих дівчат – 19-річної Марії та 16-річної Єви – виявила 3 січня на балконі у шафі господиня квартири, коли прийшла прибирати житло. Поліція нарахувала на тілах десяток колотих ран. У вбивстві підозрюють волинянина Сергія Ксьондзика, якого правоохоронці затримали вранці 6 січня на залізничному вокзалі Одеси.

Згодом стало відомо, що Ксьондзик два роки тому у Львові (теж на Новий рік) намагався скоїти такий же злочин. Щоправда, тоді дві потерпілі вижили.

Одну з дівчат на новорічні свята він бив по голові, обличчю й грудях. А потім забрав у неї мобільний телефон вартістю 4,9 тис. грн.

Другу жертву пограбував за два тижні, перед цим теж жорстоко побивши: синцями були вкриті груди, спина, руки й ноги. Він відібрав у дівчини $300, фотоапарат вартістю 6 тис. грн і планшет.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І чого цього виродка не посадили першого разу?. Не було би цих двох невинних жертв. Наш гуманний чи продажний суд?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні