У місті на Волині затримали зловмисників: один обікрав підприємство, інший помешкання

0
-6
У місті на Волині затримали зловмисників: один обікрав підприємство, інший помешкання
У Нововолинську за підозрою у вчиненні низки крадіжок поліція затримала двох зловмисників.

Їм повідомили про підозри у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст. 185 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу, повідомили в пресслужбі поліції Волині.

Співробітники кримінальної поліції Нововолинського відділення поліції встановили причетність раніше судимого 31-річного місцевого жителя до вчинення трьох крадіжок. Зловмисник обікрав місцеве підприємство та скоїв дві квартирні крадіжки.

Йому повідомили про підозру у вчиненні трьох кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжку, поєднану з проникненням.

Окрім цього, учора, 10 січня, 20-річний місцевий мешканець викрав із помешкання однолітка у Нововолинську 2 тис. грн. Правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника та затримали його. До слова, хлопець раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Правопорушник обґрунтовано підозрюється до скоєння інших крадіжок на території міста.

Слідчі Нововолинського відділення поліції за процесуального керівництва прокуратури повідомили волинянину про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 (крадіжка, вчинена повторно) Кримінального кодексу України.

Обох зловмисників затримали у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про обрання підозрюваним міри запобіжного заходу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні