У Луцьку не знайшлося грошей на придбання для бібліотек книги про волинян в АТО

1
6
У Луцьку не знайшлося грошей на придбання для бібліотек книги про волинян в АТО
Коштів на купівлю нових книг для луцьких бібліотек не виділяють.

Про це пише у фейсбуці голова Волинської обласної громадської організації учасників бойових дій, АТО та ветеранів військової служби «Захисник» Костянтин Байчук.

«В минулому році з цим довелось стикнутись, коли на вдалу та талановиту книгу «Карателі» про нашу Волинську 14 ОМБр не знайшлось у влади грошей на закупівлю для бібліотек міста та області...» – повідомив громадський активіст.

«І це коли гібридна війна на Донбасі триває вже 5 років, а на президентські та парламентські кампанії у минулому році кандидатами та їхніми штабами були витрачені мільйони», – обурюється автор допису.

Нагадаємо, колишній прес-секретар 14 ОМБр із Володимира-Волинського Влад Якушев написав книгу про бойових побратимів. Її він представив у Луцьку 18 жовтня 2019 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та ці книги є в Інкиі.А бібліотеки полрвину закрити потрібно.Туди ніхто не ходить.14 бібоіотек і 1000 бібоіотекарів яких по 10-20 тисяч зарплатм.Собак водять кожного тижня в бібліотеку і собакам книжки читають. Сміх та й годі.На Європу рівняються.Поцікавтеся,скільки реально таи йде людей,яких нк дописують.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні