--> Викрадають людей і погрожують вбити: поліція розшукує небезпечних псевдоатовців. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Викрадають людей і погрожують вбити: поліція розшукує небезпечних псевдоатовців. ФОТО

0
-7
Викрадають людей і погрожують вбити: поліція розшукує небезпечних псевдоатовців. ФОТО
Поліція розшукує злочинців, які, представляючись учасниками АТО, із застосуванням насильства, і з погрозами вбивства вимагали в людей гроші.

Про це повідомляє Національна поліція у фейсбуці.

З погрозами вбивства, застосовуючи насильство, учасники злочинної організації викрадали людей та вимагали від них повернення неіснуючих боргів.

Наразі слідчі Нацполіції встановили причетність групи до вчинення чотирьох епізодів з вимаганням близько 11 мільйонів гривень.

Під приводом повернення боргів, зокрема і неіснуючих, зловмисники, представлялись учасниками АТО, та із застосуванням насильства, погроз вбивства, пошкодження майна і викрадення вимагали у потерпілих гроші.

Провоохоронці встановили, що «працювали» учасники злочинної організації на замовлення третіх осіб. Для прикриття своєї злочинної діяльності підозрювані використовували різні суб’єкти господарювання.

Якщо Ви стали жертвою цих осіб, звертайтеся за телефоном +38 (067) 672 06 27 або на 102.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні