Студенти луцького коледжу перейматимуть досвід надання безоплатної правової допомоги

0
-3
Студенти луцького коледжу перейматимуть досвід надання безоплатної правової допомоги
Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області підписав меморандум про співпрацю та партнерство з коледжем технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Консолідувати зусилля, спрямовані на налагодження співпраці між Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області в особі директорки Наталії Смолярчук та Коледжем технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки в особі директора Станіслава Щеблюка, зокрема, в частині обміну інформацією щодо прав осіб на безоплатну правову допомогу, недопущення порушень прав і свобод людини, проведення навчальної, навчально-методичної, науково-дослідної та виховної роботи зі студентами коледжу та взаємного обміну досвідом задля покращення якості підготовки фахівців в галузі права, закріплення їхніх теоретичних знань на практиці.

Це – головна мета меморандуму про співпрацю та партнерство між Сторонами, укладеного 14 січня 2020 року на базі коледжу.

Серед основних напрямків спільної роботи – організація практики для студентів коледжу, науково-практичних конференцій, семінарів та інших заходів, взаємна участь у формуванні тем курсових робіт, програм практик, поширення друкованої інформації щодо права на безоплатну правову допомогу у коледжі, оперативне розміщення інформації, зміст якої може становити спільний інтерес на інформаційних ресурсах установ тощо.

Довідково.
Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Дубнівська, 36, тел. (0332) 78-79-96, е-mail: office.volyn@legalaid.lt.ua.

Луцький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Прогресу, 7, тел.: (0332) 770717, 770719, e-mail: lutsk1.volyn@legalaid.lt.ua.

Єдиний телефонний номер цілодобового доступу громадян до безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по всій території України).



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні