Чи зрубають три головні ялинки в центрі Луцька

0
3
Чи зрубають три головні ялинки в центрі Луцька
У міськраді розглянули петицію щодо збереження «новорічних» ялинок на Театральному майдані міста. 16 січня на сайті Єдиної системи місцевих петицій оприлюднили відповідь.

Нагадаємо, 27 грудня лучанин Анатолій Форманюк зареєстрував петицію з проханням зберерегти зелені насадження в центрі міста в рамках реконструкції Театрального майдану. Зокрема йшлося про те, щоб не допустити знищеннятрьох ялинок на Театральній площі, які щороку прикрашають на Новий рік.

У відповіді міськради йдеться про те, що відповідно до підсумків проведеного Всеукраїнського закритого архітектурного бліц-конкурсу на кращу концепцію облаштування Театрального майдану в місті Луцьку визначено три конкурсні роботи, що згідно умов конкурсу були визначені переможцями.

Згідно умов конкурсу переможець конкурсу не претендує на обов’язкову реалізацію власної концепції, що здобула перше місце.

На основі матеріалів отриманих під час проведення конкурсу зараз розробляється технічне завдання на проектування та ведуться перемовини про укладення договору на виконання проектних робіт.

"Враховуючи, традицію останніх років прикрашати три ялинки на Театральному майдані до новорічних свят питання щодо збереження ялинок при проектуванні реконструкції майдану буде вирішено з врахуванням результатів обстеження стану цих ялинок.

В проекті буде напрацьовано варіант облаштування місця для висадки великорозмірної ялинки, яка з часом перебере на себе роль новорічної ялинки міста", – йдеться в поясненні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні