У Луцьку оголосили конкурс на кращу концепцію розвитку території біля замку

1
2
У Луцьку оголосили конкурс на кращу концепцію розвитку території біля замку
Про оголошення Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на кращу концепцію розвитку території, прилеглої до Луцького замку.

Про це інформуюють на сайті Луцької міськради.

Керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», враховуючи рішення виконавчого комітету від 18.12.2019 № 824-1, з метою визначення кращої концепції розвитку території, прилеглої до Луцького замку, виконавчий комітет та управління містобудування та архітектури оголошує Всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на кращу концепцію розвитку території, прилеглої до Луцького замку.

Замовник – виконавчий комітет Луцької міської ради. Організатор – управління містобудування та архітектури Луцької міської ради

Конкурс складається з двох турів. Перший тур конкурсу – відкритий конкурс. Другий тур – замовлений конкурс. Кількість проєктів, автори яких допускаються до участі у другому турі, визначається за результатами засідання журі після першого туру.

Терміни проведення конкурсу:

І тур – з 20.01.2020 по 23.03.2020

ІІ тур – з 21.04.2020 по 22.06.2020

Інформацію про склад журі конкурсу та вихідні матеріали можна отримати в управлінні містобудування та архітектури за адресою: м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 35, каб. 20 телефон 777-864, та на сайті Луцької міської ради.

Останній термін подачі конкурсних проектів – до 17.00 год. 20.01.2020 за адресою: м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 35, каб. 19, телефон 777-864.

Призовий фонд конкурсу становить 200 000 (двісті тисяч) гривень.

Визначено три премії за перші три призові місця:

- 1 премія – перше місце – 75 000 (сімдесят п’ять тисяч) грн.

- 2 премія – друге місце – 50 000 (п’ятдесят тисяч) грн.

- 3 премія – третє місце – 25 000 (двадцять п’ять тисяч) грн.

Заохочувальні премії – 50 000 (п’ятдесят тисяч) грн.

Учасники конкурсу, допущені до другого туру, заохочуються однаковими за розміром грошовими преміями.

Немайнове авторське право на конкурсний проєкт належить автору (авторам) і охороняється згідно з законами України «Про авторське право і суміжні права» та «Про архітектурну діяльність». Майнове авторське право премійованих проєктів переходить у власність виконавчого комітету Луцької міської ради згідно з умовами цього конкурсу. Замовник залишає за собою виключне право на реалізацію концепції в цілому або її частин.

За додатковою інформацією звертатися за телефонами управління містобудування та архітектури: 777-864 та електронною адресою dm@lutskrada.gov.ua

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це що вже і там хтось хоче якусь будову втюхати!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні