Юні рожищанки стали переможцями Всеукраїнського конкурсу «Різдвяна зіронька 2020»

0
0
Юні рожищанки стали переможцями Всеукраїнського конкурсу «Різдвяна зіронька 2020»
Юні рожищенські таланти підкорили Мукачево та здобули високу нагороду на ХХІІІ Всеукраїнському дитячо-юнацькому фестивалі естрадної пісні «Різдвяна зіронька 2020».

Про це йдеться на сторінці Рожищенського БДТ у фейсбуці.

«Сама назва фестивалю, який традиційно проводиться наприкінці різдвяних свят, задала тематику різножанрових творів: традиції і обряди України. Як відомо кожен конкурс потребує фінансової допомоги. З цим завданням вихованці зразкової студії вокального та сольного співу «Зорепад» разом з керівником Людмилою Семерою та акомпаніатором Валентином Матвійчуком справились самостійно, колядуючи та щедруючи в установах міста, за що їм щиро і щедро дякували рожищани», - йдеться у повідомленні.

За словами Людмили Леонтіївни, цього року географія конкурсу вражала, адже з’їхались конкурсанти з різних куточків України.

«Приємно відзначити, що це один з найпотужніших фестивалів. Чудова організація, цікаві творчі зустрічі. З року в рік зростає професійний рівень виконавців. Квартет «АКВА» у складі Світлани та Анастасії Поліщук, Мирослави Пашковської й Софії Міненко вже не вперше бере участь у цьому конкурсі. У 2016 році дует «СвітАна» виборов ІІІ місце. А цьогоріч професійний вокал юних рожищанок був особливо відмічений журі конкурсу - у номінації «Естрадний вокал» у третій віковій категорії дівчата посіли омріяне І місце!», - розповіла Людмила Семера.

Вихованок Рожищенського БДТ запросили на виступ у гала-концерті, де вони гідно виступили і ще раз продемонстрували свою майстерність.

«Щиро дякуємо батькам: Ірині та В’ячеславу Поліщуку, Оксані Пашковській та Катерині Марчук, які є надійною опорою та підтримкою наших вихованців. Окреме спасибі керівнику гуртка «Дизайн та конструювання легкого жіночого одягу» Надії Семенюк за дивовижно-колоритні костюми, від яких всі були в захваті, та методисту Рожищенського БДТ Світлані Мурі за вишукані віночки. Особливі слова подяки - бабусі учасниць квартету Анастасії та Світлани Поліщук, Софії Григорівні, яка всю свою любов вклала у майстерні вишивки, які прикрашають сценічні костюми конкурсанток», - йдеться у дописі на сторінці Рожищенського БДТ.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні