Різкі перепади: якої погоди очікувати українцям на вихідних

0
4
Різкі перепади: якої погоди очікувати українцям на вихідних
Погода в Україні в найближчі дні буде з дуже різкими перепадами.

Після кількох днів майже зимової погоди, жителям більшості областей знову доведеться насолоджуватися весною в кінці січня, пише "РБК Україна".

Синоптик Наталка Діденко розповіла про раптове потепління і зробила важливе попередження і погоду на вихідних.

Вона зазначила, що в суботу, 25 січня, в деяких областях країни очікується сильний поривчастий вітер і похмура погода, в от в неділю майже скрізь вигляне сонце. Наступне погіршення погодних умов прийде в середу, 29 січня.

"З понеділка в Україні скрізь потеплішає на 2-4 градуси, опади підійдуть 29 січня, в середу, а значить метеозалежним приготуватися", – додала синоптик.

В Українському гідрометцентрі зазначили, що з понеділка синоптична ситуація почне погіршуватися у багатьох областях. Температура повітря буде високою на півдні та заході країни, на сході очікується підвищення температури до +5 градусів. Однак частину країну охопить дощами, місцями можливий сніг та мокрий сніг.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні