Кінці у воду: в Луцьку патрульні викинули «закладку» в канал. ВІДЕО

4
6
Кінці у воду: в Луцьку патрульні викинули «закладку» в канал. ВІДЕО
Лучанин Андрій Присяжнюк оприлюднив відео, на якому патрульні поліцейські, викликані на місце ймовірної "закладки" наркотиків, викидають речові докази в канал.

Художник Андрій Присяжнюк, відомий у місті завдяки його муралам, розповів, що на прогулянці з собакою у Центральному парку імені Лесі Українки став свідком дивної поведінки чоловіка. Той руками копав щось у землі.



"Для мене стало очевидно, що він або закопує, або розкопує закладки (наркотики). Я набрав 102 о 13:56 год. і повідомив всі обставини, та пішов у напрямку чоловіка. Незнайомець почав виходити з парку, я його наздогнав та запитав, що він шукає – він сказав, що ключі, та продовжив рух від мене", – описує ситуацію очевидець.



Ще до приїзду поліції на це ж місце підійшли дві дівчини. "Дівчата покрутилися і побачивши, що я нікуди не йду – пішли в напрямку 4-ї школи. В цей час патрульна машина під’їхала до гуртожитку педколеджу (який був моїм орієнтиром), розвернулася і поїхала до сходинок, які ведуть в сквер біля 4-ї школи – з машини вибігли патрульні і побігли в сторону дівчат. Для мене це виявилося дивним, оскільки я описів не давав", – пише Андрій Присяжнюк.





Коли патрульні таки приїхали на місце з імовірною "закладкою", то зреагували досить дивно. "Мій пес в ході гри почав рити біля пенька, де чоловік щось шукав – я побачив згорток жовтого кольору... Приїжджають копи – дістають згорток і викидають в канаву!!!!!Йдуть геть. Повертаються з іншими патрульними і дістають згорток з канави – і НАРЕШТІ ПІСЛЯ 2-Х ГОДИН, КОЛИ СТЕРТІ ВСІ МОЖЛИВІ ВІДБИТКИ, ВИКЛИКАЮТЬ СЛІДЧО-ОПЕРАТИВНУ ГРУПУ", – каже очевидець.









Керівництво патрульної поліції Волині описану ситуацію наразі не коментує.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Найдебільніше відео яке я колись бачив
Відповісти
Які ж дибіли ці поліцейські. Таке відчуття, що туди спеціально відсталих набирають. І кришують це все вони.
Відповісти
Напевно для поліції це звичайна практика. Це нормально. Нащо палити своїх підопічних. Поки буде міністром Аваков, доти буде таке беззаконня
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні