У мережі показали унікальний автомобіль, створений у 80-х роках у Луцьку. ВІДЕО

1
2
У мережі показали унікальний автомобіль, створений у 80-х роках у Луцьку. ВІДЕО
У мережі показали унікальний автомобіль – "пікап", створений у 80-роках у Луцьку.

Про це пише сайт Автотема.

"Конструктори Луцького автомобільного заводу придумали багато цікавих автомобілів. Про деякі з них дізнаємося лише тепер. Виявляється, у Луцьку на базі ЛуАЗ 1301 и «Таврії» свого часу створили унікальний пікап.

Автомобіль має повністю пластиковий кузов, тобто зроблений з пластмаси. Салон взяли від «Таврії». Також використали деякі частини від ВАЗ-2112 та «Ниви». У результаті вийшов пікап, який мав доволі цікавий вигляд", – йдеться на автомобільному сайті.

До слова, точно невідомо, скільки таких пікапів тоді випустили. Втім нині у світі існує лише один екземпляр такого автомобіля. Раніше ним їздили по Луцькому автозаводу.

Довідово: ЛуАЗ 1301 – це прототип позашляховика, створений наприкінці 80-х років. Однак через брак коштів автомобіль в серійне виробництво не пішов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дійсно чудовий, як і наш автопром!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні