Народний синоптик спрогнозував погоду на весь рік

0
-2
Народний синоптик спрогнозував погоду на весь рік
Погода на початку весни 2020 року в Україні буде холодною, потепління настане лише в кінці квітня.

Про це розповів народний синоптик Леонід Горбань, пише УНІАН.

Весна очікується спочатку холодною, з сильними морозами до середини березня.

"Погода в квітні холодна і сира, тільки в кінці місяця стане ясно і тепло. Травень - спекотний і посушливий, у середині більше двох тижнів без опадів", - розповів народний синоптик.

За його прогнозом, літо 2020 року буде дощовим.

"Два літніх місяці очікуються прохолодними через часті дощі, але не холодними, адже сонце стоїть високо і гріє добре. У серпні картина зміниться - він буде посушливим, спекотним, у середині місяця знову два тижні без дощів", - повідомив він.

За словами Горбаня, осінь-2020 в Україні буде холодною і сирою. У кінці жовтня можливі заморозки, а в другій половині листопада - морози.

"Але на початку жовтня після невеликих дощів чекаємо 10 днів неспекотної, але сухої і приємної погоди. Грудень холодний, з дощами та снігом, але морози невеликі", - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні