«З причепа був стукіт»: на Львівщині з опломбованої фури-морозильника визволяли людей

0
6
«З причепа був стукіт»: на Львівщині з опломбованої фури-морозильника визволяли людей
На Львівщині патрульні визволяли іноземців із опломбованої фури, що прямувала із Румунії.

“З причепа чути стукіт“ – такий виклик отримали львівські патрульні в суботу, близько 22-ї години, повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

Водій вантажівки Volvo розповів поліцейським, що везе з Македонії у Росію яблука, а зупинившись на заправній станції в населеному пункті Гамаліївка, почув стукіт з причепу та гомін.

53-річний чоловік одразу викликав поліцію, адже там не повинно було бути людей.

Приїхавши на місце, патрульні теж почули стукіт із середини.
Вантажівку опломбували ще у Румунії і пломба була без ушкоджень. Поліцейські намагалися встановити словесний контакт з людьми, однак у відповідь чули лише вигуки, ймовірно, про допомогу.

На місце події викликали усі необхідні служби, включно з медиками. Патрульні вирішили зривати пломби і відчиняти фуру, адже існувала реальна загроза життю людей.

За попередньою інформацією, вони там могли перебувати вже п’яту добу без вентиляції, а оскільки це рефрижератор, то температура там була від + 2 до + 4 градусів стабільно.

Водій вантажівки, діючи за вказівками заступника командира батальйону Андрія Пушкара, обережно почав зривати пломбу і відкривати транспортний засіб. Всередині на ящиках із яблуками сиділи четверо іноземців. Патрульні допомогли їм спуститися назовні. Медики оглянули їх і повідомили, що чоловіки шпиталізації не потребують.

При поверхневій перевірці заборонених речей у громадян не виявили.

Поліцейські встановили, що це громадяни Афганістану. Троє з них неповнолітні, віком 15, 16 та 17 років, а четвертий 23-річний.

Патрульні пригостили іноземців їжею та чаєм аби ті зігрілися.

Далі особами займаються компетентні служби.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні