Мешканцям двох будинків у Луцьку включили гарячу воду

0
-1
Мешканцям двох будинків у Луцьку включили гарячу воду
Майже тиждень ДКП «Луцьктепло» працює над усуненням витоків на мережах централізованого опалення та постачання гарячої води, через які без послуг залишалися два житлових будинки на вулиці Метельницького, 2 та 2-а. Сьогодні, 3 лютого, о 17 годині мешканцям цих будинків відновили гаряче водопостачання.

Про це повідомили в пресслужбі Луцьктепла.

У першу чергу виконувалися роботи з відновлення послуги з централізованого опалення, які завершилися до кінця дня 28 січня, після чого, наступного дня розпочалися роботи з відновлення послуги з подачі гарячої води.

Однак, виявлені додаткові об’єми робіт не дозволили відновити послугу оперативно, і роботи тривали і сьогодні.

Заміна аварійної ділянки трубопроводів гарячого водопостачання завершилася в п’ятницю, 31 Січня. Проте, після запуску стався витік далі на мережі, який показано на відео, і який не дозволив відновити послугу для споживачів.

Сьогодні, 3 лютого, виконано заміну аварійної ділянки, а о 17:00 послугу з постачання гарячої води мешканцям будинків на вулиці Метельницького, 2 та 2-а відновлено.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні