Муніципали кажуть, що на демонтаж луцького ринку не вдягали балаклави. ОФІЦІЙНА ЗАЯВА

5
6
Муніципали кажуть, що на демонтаж луцького ринку не вдягали балаклави. ОФІЦІЙНА ЗАЯВА
Луцькі муніципали оприлюднили офіційну заяву, в якій заперечують, що працівники їхнього департаменту під час демонтажу павільйонів на Старому ринку були у балаклавах.

Заяву оприлюднили на сторінці департаменту муніципальної варти у фейсбуці.

Нагадаємо, у Луцьку 4 лютого близько 22:30 години розпочали примусовий демонтаж важкою технікою контейнерів на Центральному ринку. Невідомі особи тракторами-екскаваторами поламали контейнери з товаром. У результаті сутичок є постраждалі. На місці працювали медики.На місце прибув головний міліціонер області Петро Шпига. Поліція затримала людей в балаклавах. З'ясувалося, що це – працівники муніципальної варти Луцької міськради.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Демонтаж ринку буде продовжено», – Луцькрада




Друкуємо її без змін:

"4 лютого 2020 року департаментом муніципальної варти проводився демонтаж у дозволений законом метод і спосіб згідно рішення Луцької міської ради «Про припинення права постійного користування комунальному підприємству «Луцькі ринки» земельною ділянкою» від 29.01.2020 № 69/1 на території Центрального ринку міста Луцька.

Офіційно повідомляємо, що всі залучені працівники департаменту були на вказаному заході у:

- форменому одязі;
- з наявними жетонами встановленого зразку;
- шевронами двох типів в залежності від приналежності інспектора до відділу;
- у шапках та бафах (шарф кругового пошиву) у зв’язку з погодними умовами.

Інформація ряду ЗМІ, активістів та деяких правоохоронців щодо перебування наших інспекторів без розпізнавальних знаків та у «балаклавах» не відповідає дійсності".


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Муніципали це беззуба організація
Відповісти
що ще ви придумаєте пані Юлія Ярославівна!!! Є фото, відео, нажаль не можна в коментар добавити де далеко не форма не шефрони і не шарфи. Ваш пост на офіційній сторінці в ФБ проти офіційної заяви поліції. Своїм постом муніципальна варта показала своє верховенство над законом і над правоохоронними органами. Сиротинська виходь разом зі своїми заступниками і давай відповіді і пояснення. Ваша ж заява на телебаченні що працівники вже відпрацювали і знаходяться вдома, і Ви п.Сиротинська теж втомлена їхали додому, скільки Ви будете брехати...
Відповісти
Можете кинути фото- і відеоматеріали мені у фейсбуці. Охоче надрукуємо!
Відповісти
Ага ,це винні підприємці, вони трактори пригнали і самі свої контейнери попсували...Гірше від брехні-дурна брехня!!!А за вчинений погром таки комусь відповідати доведеться.
Відповісти
І хто їм тепер повірить? Гнилота, яку треба розігнати!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні