Магістрам Лесиного вишу вручили дипломи. ФОТО

0
0
Магістрам Лесиного вишу вручили дипломи. ФОТО
Магістрам Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки вручили дипломи.

Урочистості відбулися у п'ятницю, 7 лютого, у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка, повідомляє "Волинь#infa".

Загалом, дипломи отримали 1146 вчорашніх студентів. 332 випускники отримали дипломи з відзнакою.

"Я пишаюся тим, що працю в Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки і впевнений, що це відчувають всі працівники та випускники вишу. Бажаю завжди бути активними та небайдужими. Памятайте слова Володимира Мономаха – "Лінощі – усьому лихому мати". Любіть свій університет і своїх викладачів та завжди якісно працюйте на своїй ділянці", – сказав у вітальному слові ректор СНУ Анатолій Цьось.

Також привітати винуватців свята прийшли викладачі, представники духовенства, рідні та близькі. Після короткої розважальної програми новоспеченим магістрам вручили дипломи.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні