У Луцьку підвал будинку залило гарячою водою: аварію ліквідували

0
0
У Луцьку підвал будинку залило гарячою водою: аварію ліквідували
Впродовж тижня, тривали роботи на мережах централізованого опалення та постачання гарячої води, від яких живляться житлові будинки на вулиці Метельницького, 2 і 2-а.

Роботи з ліківдації витоку перетворилися мало не в капітальний ремонт, оскільки ліквідувавши один витік, далі на мережі з'являвся інший. Відтак було ухвалено рішення про заміну близько 250 метрів трубопроводів, як централізованого опалення, так і постачання гарячої води, інформує пресслужба Луцьктепла.

Сьогодні, в п’ятницю, 7 лютого, по обіді роботи із заміни ділянки аварійних трубопроводів централізованого опалення було завершено, і подачу тепла для двох будинків відновлено.

Не вдалося завершити роботи з ліквідації витоку на циркуляційній лінії гарячого водопостачання, тому вода продовжує подаватися лише на розбір.

Завершилися роботи з ліквідації витоку на тепловій мережі на вулиці Січовій, через який без тепловіої енергії залишалися приміщення Волинського обласного бюро технічної інвентаризації та ЖКП №7. Послугу з централізованого опалення відновлено.

Вчора, 6 лютого, впродовж дня ліквідовували витік на трубопроводах централізованого опалення, через який теплоносієм наповнювалося підвальне приміщення житлового будинку на проспекті Відродження, 26-а. Сьогодні завершено ліквідацію витоку на трубопроводах гарячого водопостачання. Обидві причини наповнення підвалу будинку гарячою водою усунуто.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні