В українця виявили коронавірус, – ЗМІ

1
5
В українця виявили коронавірус, – ЗМІ
Японська влада повідомила про шість нових випадків зараження коронавірусом на лайнері компанії Diamond Princess. Один із заражених – українець.

Про це з посиланням на Міністерство охорони здоров'я Японії повідомили Associated Press та японське інформагентство Kyodo News, пише "BBC Україна".

У повідомленні йдеться, що ще четверо з нових заражених є філіппінцями, один – громадянином США.

На лайнері, де виявили коронавірус, перебувають 25 українців
Станом на 9 лютого кількість інфікованих пасажирів круїзного лайнера Diamond Princess, який перебуває на карантині поблизу міста Йогогама в Японії, становить 70 людей.

Раніше в українському МЗС повідомляли, що на цьому лайнері перебувають 25 українців. Усі вони є членами екіпажу.

Лайнер компанії Diamond Princess вийшов з Йокогами 20 січня, пройшов по маршруту Кагосіма – Гонконг – Окінава і повернувся назад. Кілька людей почали скаржитися на здоров'я, тому влада вирішила обстежити всіх, хто був на борту.

Минулого тижня стало відомо, що у 10 людей медики виявили пневмонію, викликану новим коронавірусом. За версією японської влади, вони могли заразитися від пасажира з Гонконгу.

Згодом стали повідомляти про нові випадки зараження.

Судно вже майже тиждень перебуває на карантині, пасажири та члени екіпажу не можуть його залишати.

"Міністерство охорони здоров'я Японії підтвердило, що датою закінчення карантину буде 19 лютого, якщо не станеться інших непередбачених подій", – повідомила компанія-власник судна Princess Cruises.

Загалом, за даними круїзної компанії, на борту Diamond Princess на момент початку спалаху захворювання перебувало 2 666 пасажирів і 1 045 членів екіпажу. Близько половини з них – громадяни Японії, але решта – громадяни ще 56 країн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Блін, де тих хохлів тільки немає. Як ті таракани, лазять десь по світу. Попривозять нам спіду всякого, тепер коронавірусу ще американсько-китайського в Україні не хватає тільки. До проблем в країні економічно-політичних ще добавляться й проблеми з хворими на коронавірус.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні