Знесення ринку: написали заяву на підприємців, які заважають муніципалам працювати

1
-1
Знесення ринку: написали заяву на підприємців, які заважають муніципалам працювати
Луцька міська рада подала заяву до правоохоронних органів щодо перешкоджання діяльності департаменту муніципальної варти
в понеділок, 10 лютого.

Про це йдеться на сайті міськради.

Сьогодні Луцька міська рада звернулася до правоохоронних органів із заявою щодо перешкоджання департаменту муніципальної варти виконанню рішення про демонтаж незаконно встановлених металевих конструкцій на частині Центрального ринку.

Нагадаємо, що сьогодні планувалося розпочати демонтаж паркану навколо ринку, який розміщено без дозвільних документів.

На сайті Луцькради зазначають, що напередодні було надіслано офіційні листи у Головне управління Національної поліції у Волинській області та Луцький відділ поліції ГУНП у Волинській області щодо необхідності забезпечення безперешкодного проведення демонтажу вищезазначеної огорожі та недопущення нанесення травм працівникам департаменту муніципальної варти.

"Однак, сьогодні працівники муніципальної варти так і не змогли розпочати демонтаж паркану, адже їм у цьому перешкоджають підприємці та невідомі особи", – йдеться на сайті міської ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такого не може бути у нас в Україні, тим більше на території мальовничого та історичного за своєю історією міста Луцька, що на Волині. Така біда може трапитись тільки у дикій Росіі, де процвітає пияцтво на кожному кроці, де нічого не роблять, а люди ходять у валінках та фуфайках і все пропивають на світі, крім того вони ще насіння лускають. За 30 років незалежності в Україні все змінилось на краще: пияцтво як порок відійшло в минуле, люди стали добрими один до одного, мають хорошу роботу, зарплату, пенсію. В Україні безкоштовне навчання, доступні дитячі садочки. А медичне обслуговування найкраще в світі. До 2025 року всі молоді подружжя в Україні у віці 30 років отримають від В.О. Зеленського безкоштовно однокімнатні квартири. Народжуваність у нас вже на 100% перевищує смертність. І взагалі не теба нас дурити.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні