Працівникам міськради не снилися гроші, які заробляли підприємці луцького ринку, – Пустовіт

0
4
Працівникам міськради не снилися гроші, які заробляли підприємці луцького ринку, – Пустовіт
Секретар Луцької міської ради заявив, що ні працівникам мерії, ні простим громадянам не снилися прибутки, які мали працівники Центрального ринку.

Про це він сказав у виступі у вівторок, 11 лютого, на оперативній нараді Луцької міської ради.

«Я розумію, що кожного місяця були величезні прибутки, які не снилися навіть працівниками міської ради чи простим нашим громадянам. Я розумію, що це великі прибутки, це центрове місце. Розумію, що доведеться в два рази менші прибутки отримувати на Новому ринку, особливо на початку. Але люди поїдуть туди, якщо ви будете достойні того, щоб вони туди поїхали. Якщо ви туди переїдете, то ваш покупець поїде за вами», – сказав Пустовіт.

Секретар Луцькради додав, що через супротив підприємців переїжджати на Центральний ринок, вони втрачають своїх покупців. Мовляв, всі вони пішли купувати товари на Варшавському, Північному та інших ринках міста.

«І ви його звідти вже не заберете. І ви його на ваш ринок не перетягнете. Не вірите мені, поговоріть з економістами, фахівцями – менеджерами торгівлі. Тоді вам скажуть, що ви втрачаєте свого покупця, займаючи глуху оборону, перешкоджаючи рішенню міської ради. Поліція сьогодні порушила масу кримінальних справ по перешкоджанню діяльності органам місцевого самоврядування, муніципальної варти. Сьогодні порушена справа, а завтра прийдеться відповідати. За що відповідати? За те, що вам кажуть переїхати на нове місце, а ви хочете тут торгувати. Але тут торгівлі не буде», – виступив секретар Луцької міської ради.

За словами Пустовіта, нині безліч підприємців хочуть переїхати на Новий ринок, однак їм не дають це зробити їхні колеги.

«Не можна туди технікою заїхати. Не можна свій кіоск, павільйон забрати. То це хто, муніципальна варта забороняє? Поліція чи хто? Чи це мафія, яка взяла все до своїх рук і контролює цей ринок, не даючи людям виїхати? Хоча здоровий глузд підказує: збережіть свій бізнес, свою торгівлю, бережіть свого покупця. Ви не хочете цього зберегти. Ви вперлися і не хочете відпустити це місце. Краще ви все втратите, ніж ви погодитесь на місяць раніше виїхати з цього базару. Лучани що, не мають право на гарне Старе місто, облаштоване, доглянуте комфортне? І коли нам розказують, що муніципали діють неприпустимими методами. Якими неприпустимими? Нас сьогодні близько до паркану, який нікому не належить, не підпускають. Ми не можемо його зняти. Поліція стоїть збоку споглядає на це все», – сказав Григорій Пустовіт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні