--> Учасник бойових дій розказав, що його авто робило біля борделю в Луцьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Учасник бойових дій розказав, що його авто робило біля борделю в Луцьку

1
5
Учасник бойових дій розказав, що його авто робило біля борделю в Луцьку
Учасник бойових дій Юрій Букія розповів, чи має він відношення до салону краси, який нібито надає інтимні послуги.

Нагадаємо, 12 лютого, в новинах телеканалу «Аверс» було оприлюднено інформацію про те, що на вулиці Лесі України в Луцьку діє салон розпусти. Поліція відкрила кримінал через телесюжет.

У сюжеті, зокрема, згадують учасника АТО Юрія Букія. Журналісти помітили біля салону розпусти його автомобіль. Вони припустили, що охоронна компанія, засновником якої є Юрій Букія і його товариші – учасники бойових дій, надає послуги цьому салону.

У п’ятницю, 14 лютого, учасники бойових дій прийшли до офісу телекомпанії «Аверс» вимагати спростування інформації та офіційних вибачень. Не зустрівшись із журналістами, Юрій Букія зробив офіційне звернення, пояснивши, що його автомобіль робив біля салону «Юнона».

«Сталася така ситуація, що я дійсно проживаю навпроти цього салону краси «Юнона», в якому нібито базується бордель. Відношення до цього дійсно не маю. Авто стояло припарковане під вікнами квартири, в якій я проживаю. Там його сфотографували. Звісно, пробити по номеру, кому належить автомобіль – це дуже просто», – зазначив учасник бойових дій.

Юрій Букія додав, що в нього дійсно є охоронна компанія, втім жодних послуг вона не надає, адже не працює ще з початку заснування.

«Так, ми дійсно заснували охоронну компанію, але вона не працює з самого її заснування. Ми не змогли знайти собі ні клієнтів, ні персонал. Називаючи наші прізвища, нам приписали, виставили в сюжеті фото мого автомобіля. Це виходить, вони дійсно знищили славу бойових підрозділів», – додав пан Юрій.

Відео та фото – Т1.ua.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну шо давольні тварі? Закрили вже цей заклад. Вєчно цим журналюгам треба кудись свого тупарилого носа всунути. По всій країні є такі заклади, а в Луцьку бля сенсація. Єдине чудове місце де можна було відпочити від усієї метушні. Хто вас просив туди лізти виродки?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні