У Луцьку батьки після розлучення не можуть поділити 5-річну дитину. ВІДЕО

1
5
У Луцьку батьки після розлучення не можуть поділити 5-річну дитину. ВІДЕО
Лучанин Андрій Клебан зі своєю колишньою дружиною не може дійти згоди, з ким має жити п’ятирічний син Артур після розлучення.

Чоловік звернувся з проблемою до журналістів 12 каналу.

За словами чоловіка, йому не завжди дозволяли бачитись із сином. Втім сам хлопчик, нібито більше тягнувся до тата.

"Коли колишня дружина пішла, це сталось в березні, вона відразу відвезла дитину в село, бо в місті їй потрібно було знайти помешкання", – розповів батько дитини.

"Він уже знав, що тиждень живе у мене, а потім його забере мама і повезе в село. Він цього не хотів. По ньому було видно. Але колишня дружина цього не хое зрозуміти. В нас великі проблеми з органами опіки, з поліцією", – поділився чоловік.

Мама хлопчика Аліна Романюк має свою версію подій.

"Дитина завжди була біля мами. А тут я його відпустила на море в серпні і він його мені не віддає. Як мені на це очі закрити? Він налаштовує дитину проти мене. Говорить ти мамі не треба, мама тебе покинула, не любить. Не йди до неї", – розповіла мама хлопчика.

Жінка стверджує, бачитися колишньому чоловіку із сином не забороняла. Втім, за її словами, він нахабно почав забирати дитину без попередження.

"Андрій боїться водити його в дитсадок, щоб я не прийшла нем забрала, бо Артур із садка до мене іде", – додала мама хлопчика.

Чоловік підтверджує, дитина дійсно наразі не ходить в садочок. Втім, нібито через скандали, які влаштовувала дружина. Тим паче, що вона вже намагалася забрати хлопчика раніше без відома батька. Як наслідок, каже Андрій Клебан, це відбилося на психологічному стані дитини.

Хрещена мама хлопчика Юлія Демчук має свою думку щодо конфлікту: Там були такі ситуації, каже, що вони дитину наполовину розривали. Андрій забирав дитину часто з садочка, щоб мама не могла його забрати.

Близький друг Андрія Клебана Павло Півторак розповідає, що хлопчика силою та вмовляннями ніхто не тримає. І батько робить усе, аби всіляко розвивати сина.

Аби розібратися в конфлікті, журналісти звернулися до органів опіки, які стежать за ситуацією. В грудні 2019 року вони прийняли рішення щодо місця проживання хлопчика – з мамою. Батько ж з цим не погодився і подав до суду.

Начальник відділу у справах дітей Луцької міськ ради Федір Шульган каже: батько має на це право. Між парою дійсно існує конфлікт, ще свіжі емоції, складається враження, що саме батько ще не відпустив ситуацію.

Кожен із батьків далі наполягає на своєму.

Остаточне рішення прийматиме суд. Засідання має відбутися вже наприкінці лютого.

Головне фото ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звертаюсь до батьків. НЕ БУДЬТЕ ЕГОЇСТАМИ. ПОДУМАЙТЕ НЕ ПРО СЕБЕ І СВОЄ ЖИТТЯ, А ПРО ДИТИНУ. НЕ ЛАМАЙТЕ ЖИТТЯ ДИТИНІ. ВИ СОБІ ПОТІМ ЦЬОГО НЕ ПРОБАЧИТЕ.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні