Про що говорили Зеленський з Путіним

1
6
Про що говорили Зеленський з Путіним
Кремль оприлюднив своє повідомлення про телефонну розмову президента РФ Володимира Путіна з президентом України Володимиром Зеленським.

Так, на сайті Кремля йдеться, що розмова відбулась з ініціативи української сторони. «У зв’язку з відомим висловлюваннями представників українського керівництва Володимир Путін прямо поставив запитання — чи має намір Київ реально виконувати Мінські угоди», — йдеться у повідомленні, пише hromadske.ua.

Також, за даними Кремля, президенти обговорили питання припинення вогню на Донбасі, подальшого розведення сил на лінії зіткнення та розмінування території.

«Висловлена готовність продовжити зусилля, направлені на звільнення та обмін пов’язаних з конфліктом утримуваних осіб», — додали в адміністрації президента РФ.

Також у розмові із Зеленським Путін «підкреслив» внесок усіх народів СРСР у перемогу над нацистською Німеччиною. Водночас він заявив про недопустимість «спотворення історичної правди про події Другої світової війни».

Нагадаємо, у повідомленні Офісу президента України про цю розмову йдеться, що основну увагу Зеленський і Путін акцентували на обміні полонених, а також обговорили підготовку до наступної зустрічі лідерів «нормандської четвірки».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А масква збирається виконувати свої зобов'язання по мінських домовленостях?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні