У мерії сказали, чи встановлять світлофор на проблемному перехресті у Луцьку

0
8
У мерії сказали, чи встановлять світлофор на проблемному перехресті у Луцьку
У Луцькій міській раді розглянули звернення щодо встановлення світлофорного об’єкту на перехресті вулиць Потебні та Львівської.

Нагадаємо, 28 січня у Луцьку зареєстрували петицію з проханням встановити світлофор на перехресті вулиць Потебні та Львівської.У зверненні йшлося про те, у зв'язку зі збільшенням автомобільного потоку там неодноразово створювались аварійно-небезпечні ситуації.

17 лютого в Луцькій міській раді відповіли на звернення:

"Перехрестя вулиць Львівської та Потебні у місті Луцьку відноситься до переліку перехресть з інтенсивним рухом транспорту. Встановлення світлофорного регулювання на даному перехресті є актуальним", – йдеться у відповіді на петицію.

У мерії пояснили, що найближчим часом департамент житлово-комунального господарства замовить виготовлення проектно-кошторисної документації світлофорного об’єкту.

"Після виконання вищевказаних робіт буде розглянуто питання фінансування будівництва світлофорного об’єкту на перехресті вулиць Потебні та Львівської в 2020 році", – зазначено в документі підписаним першим заступником міського голови Григорієм Недопадом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні