Об’єднання луцького перинатального і дитячої лікарні: чи будуть скорочення медпрацівників

1
7
Об’єднання луцького перинатального і дитячої лікарні: чи будуть скорочення медпрацівників
Генеральна директорка обласного перинатального центру Ірина Горавська прокоментувала створення Волинського обласного територіального медичного об’єднання захисту материнства та дитинства, куди увійдуть перинатальний центр та обласна дитяча лікарня.

Про це повідомляє Суспільне Волині.

Нагадаємо, відповідне рішення ухвалили депутати облради 12 лютого на 28 сесії. Генеральний директор Волинської обласної дитячої лікарні Сергій Ляшенко розповів , що персонал дитячої лікарні проти реорганізації медичного закладу.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Волинській облраді прокоментували об’єднання дитячої лікарні з перинатальним центром.

Генеральна директорка обласного перинатального центру Ірина Горавська рішення про об’єднання прокоментувала так:

"Вони залишаються такими закладами, якими вони є. Перинатальний центр – це заклад, де все крутиться навкруги вагітності. Дитяча лікарня, там, де є проблеми вже в діток більш старшого віку. Вони будуть працювати в такому режимі, як вони працюють зараз.

Відбувається об’єднання. Це буде створено з метою оптимізації всіх додаткових структур, які обслуговують заклад. Таких як господарська технічна служба, планово- економічні відділи, фінансові різноманітні відділи, кадрові служби, служби прання білизни, харчоблока. Для того, щоб ті служби обслуговували два заклади і на них менше йшло витрат" — пояснила Ірина Горавська.

За її словами, про скорочення персоналу у зв’язку з реорганізацією медзакладів на разі не йдеться.

Нагадаємо, на 28 сесії облради депутати проголосували за об’єднання лікарні і перинатального центру в одну медичну установу – "Обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства". За припинення діяльності обласної лікарні, як окремої медичної установи проголосувало 34 депутати.

Однак персонал медичного закладу висловив позицію проти реорганізації. Звернення до депутатів не реорганізовувати медзаклад підписали 860 з майже тисячі працівників лікарні.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лікарня без перинатального центру проживе, перинатальний без лікарні - ні! Тому, що немає господарської інфраструктури!!!! Ррзумно центр до лікарні приєднати ,а не навпаки!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні