Луцька маршрутка їздитиме по-новому

0
-2
Луцька маршрутка їздитиме по-новому
Змінили рух автобусного маршруту №26, який курсує вулицями Луцька.

Про це в коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповів начальник управління транспорту та зв’язку Луцькради Володимир Степанов.

«Зараз по заяві перевізника маршрут пролягає по Стрілецькій до кільця, далі йде по проспекту Перемоги, далі по Винниченка, Волі і Шопена. З метою, щоб зменшити шлях проїзду і зменшити час по проїзду по даному маршруту в одну сторону, вирішили забрати ці вулиці з рейсу», – сказав Степанов.

Так, автобус №26 тепер курсуватиме за маршрутом у прямому та зворотному напрямках: Селищна, Героїв УПА, Стрілецька, Василя Мойсея, Перемоги, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська (місце міжзмінного відстою на вул. Селищній).

На засіданні виконавчого комітету перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад зазначив, що нині пасажиропотік впав.

Є потреба додатково забезпечити зручним маршрутом мешканців Вишкова, адже цей мікрорайон не має тролейбусної мережі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні