На Волині у чотирьох районах виявили випадки незаконного видобутку піску

1
4
На Волині у чотирьох районах виявили випадки незаконного видобутку піску
За інформацією Держаної екологічної інспекції у Волинській області, у 2019 році інспекція здійснила 13 перевірок дотримання вимог природоохоронного законодавства у сфері використання надр, – повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

До слова, лише у чотирьох випадках виявили незаконний видобуток піску, а сума завданих збитків державі становила 2 мільйони 91 330 гривень.

Нелегальні піщані кар’єри зафіксовані на території Шацького району (урочище «Красинська гора», Камінь-Каширського району поблизу села Раків Ліс, Любешівського району у ДП СЛАП «Любешівагроліс» та Маневицького району на території Галузіївської сільради.

У 2020 році на Волині за фактом незаконного використання надр (піску) складено один протокол і винесено постанову на суму 680 гривень.

Також в рамках кримінального провадження Державна екологічна інспекція подала цивільний позов по факту незаконного видобування торфу на суму 1 мільйон 904056 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Всі знають хто видобуває пісок на "Карасинський горі"!!!!!!
Тільки правоохоронці "не знають".....
Смішно!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні