Терміново потрібна допомога хлопцю, якого збив п'яний водій під Луцьком

0
-2
Терміново потрібна допомога хлопцю, якого збив п'яний водій під Луцьком
Терміново потрібна допомога Дмитру Сидоруку, студенту технічного коледжу Луцбкого НТУ, якого у жовтні минулого року збило авто під Луцьком.

Про це у фейсбуці повідомила Анна Білоус.

Нагадаємо, 7 жовтня 2019 року у селі Гірка Полонка п'яний водій водій наїхав на велосипедиста. Як стверджували очевидці, водій мав зовнішні ознаки алкогольного сп'яніння. В автівці були й пасажири, які нібито теж були п'яні.

Більше двох тижнів Дмитро був в комі, отримав безліч травм.

"Після численних операцій та місяців проведених в лікарні, Дмитро вийшов на фінішну пряму до одужання... Але ось знову виявили критичну проблему з ногою, на яку вже проводили операції. Діму відправляють на дороговартісне лікування в Київ через серйозні проблеми з ногою. Якщо цього не зробити, може бути відмирання кінцівки... Навіть не хочеться думати, що буде далі", – пише Анна Білоус.

Реквізити для допомоги:

4731 2191 1882 3008
Дахнюк Лариса Миколаївна (мама Діми)


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні