На Волині цього року почнуть будувати басейн з озерною водою

1
1
На Волині цього року почнуть будувати басейн з озерною водою
Підтримали новий проєкт–реконструкцію лікувального санаторію «Лісова пісня», який на початку року включили до переліку об’єктів, які фінансуватимуться за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку.

Інформують на сайті ОДА.

Про це повідомили під час засідання Комісії для оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР), яка сьогодні відбулась у місті Києві.

Проєкт «Реконструкції лікувального корпусу № 4 з розширенням (добудова басейну, спортзалу та перехідної галереї) Волинського обласного санаторію «Лісова пісня» в селі Гаївка Шацького фінансуватиметься частково за кошти ДФРР та кошти місцевих бюджетів. Проектна вартість робіт – 29 мільйонів 55517 гривень.

Зі слів голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка, добудова «Лісової пісні» - пріоритетний проєкт для Волинської області, тому його підтримали і голова Волинської обласної ради Ірина Вахович, і депутати обласної ради.

Директорка закладу Руслана Дибель, розповідаючи про санаторій, зауважила, що деякі ремонтні роботи їм вдається робити власними силами, однак будівництво басейну і утеплення будівель потребують суттєвого фінансування, якого у закладу немає. Раніше «Лісова пісня» подавала проект на розгляд регіональної комісії по ДФРР, однак – безуспішно.

Нагадаємо,проєкт добудови басейну, спортзалу та перехідної галереї у санаторії «Лісова пісня», що в Шацькому районі Волині, переміг у попередньому конкурсному відборі інвестиційних програм та проєктів, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2020 році.

Проєктом реконструкції передбачено наповнення басейну цілющими лікувальними водами озера Пісочне.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це в санаторії на лісовій пісні село гаївка я там вже 10 раз був там ще краще аніж на світязі
https://youtu.be/6-TNAB8pWU0
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні