На Волині розпочали ремонт дороги на Брест. ФОТО

1
4
На Волині розпочали ремонт дороги на Брест. ФОТО
На Волині розпочали ремонтно-будівельний сезон. Стартували з ремонту з відновлення автошляху М-19 (Доманово-Ковель).

Про це інформує Служба автомобільних доріг області.

Нагадаємо, через ремонт на автодорозі М-19 "Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече" обмежили проїзд транспорту.

Реалізацію проєкту «Велике будівництво» в частині відновлення автомобільних доріг загального користування державного значення на Волині розпочали із ремонту міжнародного автошляху М-19 Доманово (на Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест), що є частиною Європейського автомобільного маршруту Е85".

На об’єкті поточного середнього ремонту км 117+000 до км 125+000 уже стартували роботи. Підрядне підприємство ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс" приступило до робіт з фрезерування зношеного дорожнього покриття.

Торік у межах цього об’єкта було відремонтовано майже 3 км дороги. Нині ремонтні роботи розпочато від км 122+400, це у селі Козин, і виконуватимуться у напрямку Ковеля (за село Переспа).

Відповідно до постанови КМУ від 29.01.2020р. № 36 у поточному році вказаний об’єкт, протяжністю 8 км, мають ввести в експлуатацію.

Фінансування цих ремонтних робіт у розмірі 76,7 млн. грн. здійснюватиметься із Державного дорожнього фонду.

До слова, нині на автошляху М-19 у межах Волинської області відновлено майже 23 км дорожнього покриття на ділянці Луцьк – Козин. Дорожники висловили сподівання, що до кінця поточного року якісна дорога сполучатиме обласний центр та Ковель.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це хороша новина, сподіваюсь до кінця літа дорогу здадуть в експлуатацію!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні