На Волині батьків попереджають про нову смертельну гру серед школярів. ВІДЕО

0
1
На Волині батьків попереджають про нову смертельну гру серед школярів. ВІДЕО
В Україні шириться та набуває популярності серед школярів чергова небезпечна гра «Виклик стрибка», результат якої приводить її учасників до каліцтва чи смерті.

Про це повідомляє відділ соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді комунальної установи центр надання соціальних послуг Ковельської районної ради.

Ця гра розповсюджується в соцмережах, як попередні небезпечні ігри такі як «Синій кит», «Тихій дім», «Розбуди мене о 4.20».

Суть гри в тому, що наївній дитині пропонують просто пострибати, а під час стрибку їй підсікають ноги. Така гра вже призвела до неодноразових травм голови та дитячих смертей. Нещодавно вірусна розвага прийшла й до українських шкіл, а завдяки соціальним мережам, швидко поширюється.

«Звертаємо увагу батьків на пошук індивідуального підходу до кожної дитини, вагомої участі у її житті: підтримки захоплень, проведення спільного дозвілля без використання інтернету та гаджетів; збереження довіри у стосунках для того, щоб дитина бачила в батьках джерело підтримки та допомоги», – йдеться у повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні