Обкрадали дачні будинки: на Волині затримали серійних злодіїв. ФОТО

0
-3
Обкрадали дачні будинки: на Волині затримали серійних злодіїв. ФОТО
На Волині викрили двох серійних злодіїв, які обкрадали дачні будинки.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Так, до Ковельського відділу поліції звернулося четверо громадян із заявами про викрадення речей із будинків на дачному масиві у Ковелі.

Зловмисники викрадали із дачних будинків ковельчан запчастини до техніки, інструменти, електропроводку та інші речі. Загалом сума завданих матеріальних збитків становить близько 10 тис. грн.

Проведеними оперативними заходами працівники кримінальної поліції встановили, що крадіжки із дачного масиву скоювали 30-ти та 35-річний жителі Нововолинська. Частину викрадених речей вилучено.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, до шести років позбавлення волі.

Під час слідства встановлено, що чоловіки обґрунтовано підозрюються у скоєнні ще двох аналогічних злочинів у Нововолинську.

Правоохоронці перевіряють підозрюваних на причетність до вчинення інших злочинів на території Ковеля.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні